• Letní příměstský tábor v Kardašově Řečici

          •  

             

            Letní příměstský tábor v Kardašově Řečici

            Jazyková škola Zachová

             

            Termín konání : 29.7. – 2. 8. 2024

            Místo konání : školní družina Kardašova Řečice, oběd zajištěn ve školní jídelně, svačiny a pití připraví rodiče dětem s sebou                  

            Pro děti :od 6 – 13 let

            V časech : od 8:00 – 16:00 hod.

            Cena : 2.628,- Kč (pokud bude více jak 20 platících dětí, cena se ještě může snížit)

             

            Rodiče mohou děti přihlašovat na e-mail skola@jazykovkazachova.cz,  do kterého uvedou název táboru, jméno, příjmení a adresu dítěte, datum jeho narození, zda má dítě nějaký zdravotní problém – alergie apod. a dále kdo bude dítě po skončení vyzvedávat.                                      

             

            Téma : Time travelling

            Celý týden nás bude provázet příběh z dávné minulosti a možná i budoucnosti. Bude to napínavé, zábavné a naučné.

            Zjistíme, jak naši předci žili a staneme se svědky některých historicky významných událostí. Během týdne budeme aktivně používat angličtinu se zaměřením na komunikaci, učit se novou slovní zásobu a formou her ji procvičovat. Budeme také výtvarně tvořit a trávit čas venku pohybem.

            První část dne je navázaná na příběh, ve kterém se dozvíme zajímavé informace, naláká nás na připravené hry a dobrodružství i v angličtině.

            Druhá část je hlavně o angličtině, kdy nám příběh poskytne rozšíření slovní zásoby a ukáže nám, jak angličtinu používat v praxi tedy konverzace ve skupině. Hrajeme hry a pracujeme na společném projektu.

            Třetí část dne je příprava na odpolední dobrodružství venku. Co vše si máme připravit, abychom mohli odpoledne vyřešit záhady příběhu? Pomůže nám angličtina?

            Oběd

            Čtvrtá část probíhá venku pokud počasí dovolí a zde jsme hodně aktivní a hrajeme hry a společně přicházíme na záhady z našeho příběhu.

            Pátá část dne je vyhodnocení informací z celého dne a sestavení pro nás důležitých faktů pro posunutí se k vyřešení celého příběhu a záhady.

            Jdeme domů a těšíme se na další den.

            Úkolem lektorů je během celého týdne poskytnout studentům maximální zábavu, ale i spoustu nových informací, které dáváme do celku.Vše má přesah do dějepisu, přírodopisu, angličtiny, zeměpisu. Děti celý týden pracují na společném projektu a učí se tak vzájemné toleranci a správnému fungování ve skupině. Vše je ve zdravém soutěživém duchu.

             

             

             

          • Přírodovědný kroužek

          • Ještě před vánočními prázdninami vytvořily děti z přírodovědného kroužku nástěnku KRMELEC.Na ní se mohou žáci naší školy dozvědět, které dobroty do krmelce patří a které naopak mohou zvířátkům uškodit, jak se máme u krmelce chovat nebo která zvířátka tam můžeme spatřit.

        • ZUŠ Vítězslava Nováka Jindřichův Hradec vyhlašuje TALENTOVÝ PRŮZKUM NA POBOČCE KARDAŠOVA ŘEČICE

        • ZUŠ Vítězslava Nováka Jindřichův Hradec vyhlašuje TALENTOVÝ PRŮZKUM NA POBOČCE KARDAŠOVA ŘEČICE pro obory hra na kytaru hra na zobcovou flétnu hra na housle hra na klarinet hra na klavír a hra na dechové žesťové nástroje pondělí 31.května 2021 15:00 hod. ZŠ Kardašova Řečice - hudebna Prosíme rodiče o vyplnění on-line přihlášky na webu ZUŠ - https://www.zus-jhradec.cz/prihlaska nejpozději do 21.5.2021 Jestliže se v uvedeném termínu z vážného důvodu nemůžete dostavit, domluvte si s námi individuální termín prostřednictvím telefonu /384 361 909, 774361910/, e-mailu info@zus-jhradec.cz, nebo osobně. Podmínkou otevření uvedených oborů je dostatečný počet přijatých uchazečů.