• Žáci 7.A a 7.B se v úterý 16. dubna vypravili do lázeňského města Třeboň

          • Počasí žákům moc nepřálo, ale náladu si zkazit nenechali, jelikož program byl nabitý zajímavými akcemi.

            Hlavní destinací byla Záchranná stanice živočichů Třeboň, ve které na žáky čekala soukromá prohlídka celé zvířecí zotavovny. Z blízka žáci mohli vidět slepou volavku, jednokřídlého netopýra, zraněného havrana, labuť s „andělským“ křídlem, husu s poškozeným zobákem, jednookou sovu a další volně žijící zvířata, která by bez záchranného týmu nepřežila. Po procházce městem a jeho blízkým okolím žáci zavítali do místního zámku, kde absolvovali komentovaný zámecký okruh – Rožmberské renesanční interiéry. Mohli tak na vlastní oči spatřit alchymistickou laboratoř, kunstkomoru a knihovnu Petra Voka, fraucimor, jídelnu a dvořanskou světnici.

          • Biologická olympiáda

          • Žáci naší školy se i letos zúčastnili Biologické olympiády R. Kůrky na SOŠEP ve Veselí n. Lužnicí a dokázali své vynikající znalosti uplatnit jak v zoologii, tak v botanice.

            Gratulujeme a děkujeme za skvělou reprezentaci školy!

        • ZUŠ Vítězslava Nováka Jindřichův Hradec vyhlašuje TALENTOVÝ PRŮZKUM NA POBOČCE KARDAŠOVA ŘEČICE

        • ZUŠ Vítězslava Nováka Jindřichův Hradec vyhlašuje TALENTOVÝ PRŮZKUM NA POBOČCE KARDAŠOVA ŘEČICE pro obory hra na kytaru hra na zobcovou flétnu hra na housle hra na klarinet hra na klavír a hra na dechové žesťové nástroje pondělí 31.května 2021 15:00 hod. ZŠ Kardašova Řečice - hudebna Prosíme rodiče o vyplnění on-line přihlášky na webu ZUŠ - https://www.zus-jhradec.cz/prihlaska nejpozději do 21.5.2021 Jestliže se v uvedeném termínu z vážného důvodu nemůžete dostavit, domluvte si s námi individuální termín prostřednictvím telefonu /384 361 909, 774361910/, e-mailu info@zus-jhradec.cz, nebo osobně. Podmínkou otevření uvedených oborů je dostatečný počet přijatých uchazečů.